Prezantojmë grafikën e re për faqen mirdita.com

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë grafikën e re të faqes. Janë bërë ndryshime rrënjësore qoftë nga ana teknike (kalimi nga vBulletin tek XenForo) qoftë nga mënyra e përdorimit të vetë faqes. Tani faqja rezulton intuitive, e lehtë, e thjeshtë dhe mbi të gjitha më tërheqëse, duke vënë në dukje vetëm gjëra që nevojiten. Qëllimi i ndryshimit është vetëm për të përmirësuar përdorimin faqe - përdorues. Duke shpresuar që kemi bërë një punë të mirë dhe mbi të gjitha të duhur ju ftojmë që ta provoni dhe të na tregoni mendimin tuaj.
 
Redaktimi i fundit: