Presidenti Biden po zbut kufizimet për udhëtarët ndërkombëtarë

M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Të gjithë vizitorët e huaj që duan të udhëtojnë drejt Shteteve të Bashkuara duhet të tregojnë çertifikatën e vaksinimit, si dhe provën e një testi negativ, të bërë tre ditë para se të lejohen të hypin në avion.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër