Powell: Inflacioni do të rritet përkohësisht në muajt e ardhshëm

  • Tema nisëse Ekonomi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
E

Ekonomi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Kreu i Rezervës Federale tha se inflacioni do të rritet në muajt e ardhshëm, por ka të ngjarë të jetë një rritje e përkohshme dhe jo aq sa të kërkojë që banka qëndrore amerikane të ndryshojë politikat e saj me norma të ulta interesi, në nivel rekord

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër