Postoni të rejat në Twitter e Facebook me anë të Twitterfeed

A

Antoni

Vizitor
Postoni te rejat ne Twitter e Facebook me ane te Twitterfeed

Per ata qe perdorin skripte jo shume te njohura apo te perhapura dhe qe duan te postojne te rejat e faqes ne dy sherbimet sociale lidere, Twitter.com e Facebook, TwitterFeed permben nje alternative shume te mire.
branding.jpg

Praktikisht TwitterFeed mundeson postimin e te rejave me te fundit qe ndodhin ne faqen tuaj (postime te reja, tema te reja, artikull i ri, foto re, etj etj) duke perdorur RSS Feeds te faqes tuaj. Pra kushti kryesor eshte qe te keni RSS Feeds.

Pasi keni hapur nje llogari brenda disa sekondave ne Twitterfeed.com do te ndiqni nje procedure shume te thjeshte, me ane te se ciles do te mund te ushqeni rrjetet sociale ne fjale me te rejat e websitit qe posedoni.

twitterfeed.com : feed your blog to twitter
 
Sipër