Ç'ka të re

Pilula e re kundër Covid-19 dhe përpjekjet për ta shpërndarë atë në vendet në zhvillim

C

Carolyn Pressuti

Vizitor
Ndërsa një trajtim i ri dhe premtues për COVID-19 po shqyrtohet për përdorim urgjent në Shtetet e Bashkuara, një mbështetje e madhe financiare nga Fondacioni Bill dhe Melinda Gates synon ta shpërndajë këtë ilaç të suksesshëm në pjesën tjetër të botës

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër