Pfizeri aplikon për të marrë autorizimin për përdorimin urgjent të vaksinës COVID-19

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Reuters

Vizitor
Pfizeri dhe partneri i saj gjerman presin që miratimi nga autoritetet amerikane të jepet në mes të dhjetorit. Pfizer pret të prodhojë rreth 50 milionë doza vaksinash këtë vit, të mjaftueshme për të mbrojtur 25 milionë njerëz.

Vazhdoni të lexoni...