Pfizer takim me qeverinë amerikane mbi dozën e tretë të vaksinës

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Ky zhvillim vjen ndërsa këshilltari kryesor i Presidentit Joe Biden për çështje të shëndetësisë, pranoi se është "plotësisht e llogjikshme dhe mbase e mundshme", që një dozë e tillë të jetë e nevojshme.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër