Parimi drejtues rreth të dhënave vetjake

Gjendja
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.

Miri

Anëtar drejtues
Politika e Privatësisë në Mirdita.com

1. Konfidenza
-------------------------------------
 1. Duke vizituar mirdita.com si Vizitor ju pranoni që të lexoni përmbajtjen e faqes ashtu siç ofrohet. Pa pretekste rreth përmbajtjes dhe vërtetësisë së saj, pasi nuk kemi asnjë përgjegjësie për çka faqja përmban.
 2. Të vetmit përgjegjës rreth shkrimeve janë vetë autorët e tyre.
 3. Duke vizituar mirdita.com si anëtar ju pranoni dhe vendosni në shërbimet që ofrojmë edhe të dhëna personale, si psh: adresa e emailit, datëlindja etj etj..., ku mund të modifikoni dukshmërinë e tyre menjëherë pas kyçjes, tek Profili
 4. Asnjë informacion që keni vendosur ose dhënë në mënyrë të drejtpërdrejtë apo jo të drejtpërdrejtë në lidhje me mirdita.com nuk do tu kalohet palëve të treta.
 5. Në informacionet mund të ndërhyjnë vetëm Administratorët e mirdita.com ose Forcat e rendit kur e kërkojnë.
2. Informacion Teknik
-------------------------------------
 1. Ne ruajmë informacionin që vendosni në faqen tonë.
 2. Edhe pse këto informacione ndoshta kërkojnë miratimin nga ana e administratorëve për tu aktivizuar, ju mund të zgjidhni të mos i jepni më këto informacione dhe të mos përdorni shërbimin e ofruar.

3. Informacioni Automatik
-------------------------------------
 1. Në bazën e të dhënave webfaqja ruan veprimet që ju bëni në llogarinë tuaj ose në lundrim si Anëtar ose si Vizitor. Psh, si shumë faqe të tjera ne përdorim "Ruajtjen" dhe ''Marrjen'' e informacioneve teknike sapo shfletuesi juaj ndërhyn në faqen tonë. (p.sh. adresa IP që jeni i lidhur) për më shumë lexo edhe...

4. Komunikimi me email
-------------------------------------
 1. Mirdita.com ruan te drejtën (nëse e shikon të nevojshme) të njoftojë me email, të gjithë anëtarët qe kanë lënë një adresë emaili në faqen mirdita.com
 2. Për të mos pranuar email-e të tilla mjafton që të lexoni rregulloren në pikën 1.9 për të hequr mundësinë nëpërmjet Profilit.

5. Memorizimet DART dyklikuese
-------------------------------------
 1. Në mirdita.com mund të bashkëpunojmë edhe me Kompani reklamash, kjo gjë nuk ofrohet për tu pasuruar, por thjesht për një ndihmë tepër të vogël për shpenzimet e shumta që lejojnë mbajtjen online të mirdita.com
 2. Mund te ndodhë që si plan reklamash të përdorim shërbimin e ofruar nga Google i cili ruan disa nga të dhënat tuaja nëpërmjet webfaqes që vizitoni.
 3. Për me shumë informacione lidhur mbi këto memorizime ''D.A.R.T.'' (Dyklikuese) të përdorura nga Google, klikoni këtu.

6. Partnerë në sektorin e reklamave
-------------------------------------
 1. Si partner në sektorin e reklamava nuk mund të japim një informacion të përgjithshëm, mbasi ndryshojnë herë pas here, sipas vlerësimeve të administratorëve.
 2. Këto partnerë janë të shumtë, zakonisht në çdo Tog reklamash është e pranishme lidhja e kompanisë që i ofron, ku përdor edhe ruajtjen e informacionit nëpërmjet reklamave të tyre që përfshihen në mirdita.com
 3. Informacionet që ruhen nga këto palë të treta reklamuese nuk janë nën kontrollin tonë, nëse keni ankesa apo shqetësime ju lutem të kontaktoni kompanitë përkatëse!
Lexo edhe Rregulloren kryesore
-------------------------------------
shënim:
Kjo Privatësi është Mundësuar nga mirdita.com

Ju mund të përdorni, kopjoni e të shpërndani këtë Privatësi edhe në webfaqet tuaja, me kusht që të aktivizoni edhe lidhjen e burimit origjinal.
 
Redaktimi i fundit:
Gjendja
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Sipër