Parapsikologjia - Autor: Sbri Krasniqi

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Sabir Krasniqi
PARAPSIKOLOGJIA
Shkencë që troket në dyert e të sotmes
PARAPSIKOLOGJIA - SHKENCË QË TROKET NË DYERT E TË SOTMES
Biblioteka: „SA-KRA” www.sa-kra.ch
Redaktor / Lektor: Hasan HAMËZBALA
Recensent: Salih BASHA Dr. Xhevat HASANI
Kopertina: Sabir KRASNIQI
Botimi i dytë i plotësuar
(Botimi i parë, Prizren 1996, Biblioteka „Astra”)
 

Bashkëngjitje

  • parapsikologji sabri krasniqi.pdf
    9.5 MB · Shikime: 0