Paketa e ndërfaqes së gjuhës shqipe për Windows XP

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Paketa e ndërfaqes se gjuhës shqipe për Windows XP

Windows XP tani mund të ndërrojë gjuhën nga Anglisht në Shqip.
Microsoft e mundeson këtë gjë vetëm nëse Windows-i juaj është origjinal.
Për të gjithë që e duan ta shkarkojnë këtu.