Pa muzë ...

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Lek

Anetar Fillestar
4 Nëntor 2011
13
0
1
Pa muzë ...

Sot,në fundjavë
pa muzë ...,
si i huaj,
koka u bë ... llavë,
as dorën ... s'mund ta luaj.


Sot koka më vuan ... ?!
unë,
mbeta pa mëndim,
letrat bosh e lapsi s'shkruan,
asgjë për vëndin ( ... ) tim.


Me këto vargje,
i përmbyll këto fjalë bosh,
në rikthim të muzës ... ,
të tëra do i hedhi në kosh.


(L.Mrijaj-26.01.2014 ).