Përktheni tekstin e faqeve me Google Chrome

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Përktheni tekstin e faqeve me Google Chrome

Chrome ka një veçori shumë të mirë që ua mundëson gjetjen automatike të gjuhës së faqes në të cilën ofrohet mundësia edhe për ta përkthyer përmbajtjen e faqs në gjuhën që kuptohet nga përdoruesi. Kjo nënkupton që ju nuk keni nevojë që të kopjoni një lidhje (ang. link) dhe ta vendosni në Google Translate.

Edhe me shfletuesin Firefox, shtojca My Translator ju mundëson që të përktheni faqe duke klikuar me të djathtën e miut dhe të zgjedhni opsionin translate. Ju duhet të shkoni tek opsionet e shtojcës (tek “Add-ons Manager” dhe të zgjedhni Options tek shtojca My Translator) dhe të zgjedhni që teksti të përkthehet në gjuhën shqipe.

Shkoni tek teksti i faqes që doni, klikoni me të djathtën e miut mbi faqen në të cilën doni që ta përktheni tekstin dhe zgjedhni Translate Page./pcworldalbanian