Përgatitjet për ruajtjen e vaksinës kundër Covid-19 në temperatura ultra të ftohta

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
E

Esha Sarai

Vizitor
Ndërsa Shtetet e Bashkuara po punojnë në miratimin e vaksinës së kompanive Pfizer dhe BioNtech kundër koronavirusit, një sfidë e madhe do të jetë magazinimi i vaksinës në temperatura të ftohta.

Vazhdoni të lexoni...