Për shumë mot KSHNELLAT t'gjithë mirditorëve

Munella

Anetar Fillestar
Për shumë mot KSHNELLAT t'gjithë mirditorëve

N'ket vit që i erdhi fundi, t'krishtentë n'gjithë botën janë përsekutue ma s'shumti. N'vendet e lindjes pothuejse t'krishtentë kanë mbetë nji minorancë e papërfillshme ose janë zhdukë krejtsisht. Në Amerikë janë tuj u mbajtë ritualet e satanës kurse nji student ka fillue nënshkrimin e peticionit për mej ndalue kangët e KSHNELLAVE. Sulltani i nji shteti aziatik, festimin e KSHNELLAVE e ka ndalue me ligj. Kush e then at ligj denohet deri n'pesë vite burg. N'Izrael del nji ekstremist ei sulmon katolikët dhe i kërcnon se n'vendin e shejtë s'kanë me guxue me u festue KSHNELLAT KATOLIKE. N'Australi i këndohen hymne Muhamedit, kurse n'Vatikan sharllatani Franqesku vetëm zgërdheshet.

ZOTI E RUAJTË MIRDITËN DHE MIRDITORËT
 
Sipër