OBSH: Ngadalësia e vaksinimit në Evropë, e papranueshme

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Dr. Hans Kluge, drejtori rajonal i OBSH-së për Evropën, vuri në dukje se deri tani, vetëm 10% e popullsisë së Evropës ka marrë një dozë dhe se vetëm 4% janë të mbrojtur plotësisht me dy doza

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër