OBSH-ja cakton një variant të ri të COVID-19 si 'variant shqetësues'

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Agjencia globale e shëndetit njoftoi në buletinin e saj javor të martën se Mu, i njohur gjithashtu me emërtimin e tij shkencor B.1.621, është zbuluar në Amerikën e Jugut dhe Evropë që kur u identifikua për herë të parë në Kolumbi në janar

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër