Notepad2 v4.2.25

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
S

shpresa

Vizitor
Notepad2 v4.2.25

Notepad2 eshte nje program shume i lehte per sistemin, falas dhe me burim te hapur i ngjashem me Notepad po ka nenvizues per sintaksen e gjuheve programuese per shume gjuhe te perdorura. Bazohet Scintilla source code editing
component dhe funksionon ne ne versionet e bazuara ne NT te Windows

Shkarkoje ketu
http://www.flos-freeware.ch/zip/notepad2_4.2.25_x86.zip