Njoftim për privatizim të ish pallatit të Gjeologjisë, Rubik

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
B

Bashkia Mirdite

Vizitor
Bashkia Mirditë ka vendosur të njoftojë publikisht të gjithë subjektet që janë të interesuar për procedurën e privatizimit dhe të drejtës së parablerjes sipas ligjit.

Subjetet e interesuar të paraqiten në Bashkinë Mirditë brenda 45 ditëve.

Njoftim

Vazhdoni të lexoni...