Ç'ka të re

Një këngë e re per Kthellën

A

Antoni

Vizitor

Nje kenge e re per Kthellen

Sapo perfundoi “Me thone Kthelle e mirsevini”, nga muzikanti Mark Gjonaj, me tekst Fran Laska, kenduar nga Marjan Lleshi.
Ndertuar thjeshte mbi ritme krahinore, sjell ne pentagram historine, doket, zakonet dhe traditat e mira, te nje prej “bajraqeve” me te shenuara te Mirdites, kendveshtruar me historine e vet, profilin njerezor te banoreve te ketyre aneve, dokeve dhezakoneve e mbi te gjitha ku shquhen per trimerine e duhur ne kohen e duhur, por dhe mencurine ne kohen e perhershme.
“Beku qofsh truall i vjeter!...”, besoj i shkon Kthelles dhe kthellasve kudo ata jane!
Po punohet edhe per ta punuar ne klip me panoramat me domethenese te kesaj krahine me plot pamje te bukura qe nga Rresheni e deri ne Kthelle te Eper.

Gjergj Marku
 
Redaktimi i fundit nga një miratues:
Sipër