Nikollë Preçi - Këngë humoristike

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Nikollë Preçi - Këngë humoristike

Nikollë Preçi - Këngë humoristike [Koncerti në TOB i Qendrës Kulturore Mirditë