Mosrespektimi i ligjit antiduhan, pranga shefit të higjienës e 2 inspektorëve në Vlor

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
V

Veptima

Vizitor
Mosrespektimi i ligjit antiduhan, pranga shefit të higjienës e 2 inspektorëve në Vlor

TIRANE – Policia arreston shefin e higjienës në Vlorë, si dhe dy inspektorë sanitarë, pasi ka patur ankesa nga subjekte private për mosrespektim dhe abuzim me ligjin antiduhan. Lajmi është bërë i ditur sot nga drejtori i politikave në Ministrinë e Shëndetësisë, Pëllumb Pipero, i cili njoftoi gjithashtu se është dhënë masa e paralajmërimit për pushim nga puna edhe për kryeinspektorin sanitar të qytetit të Vlorës.

“Kemi ndjekur me kujdes ushtrimin e përgjegjësive të Inspektoratit Sanitar dhe inspektorëve sanitarë, veçanërisht për mbrojtjen ndaj duhanit. Duke e konsideruar figurën e inspektorit sanitar si figurë dhe punonjës të shtetit, Ministria e Shëndetësisë ka reaguar rast pas rasti. Ditët e fundit kemi patur disa ankesa për disa inspektorë sanitarë nga subjekte të ndryshme të qytetit të Vlorës, për të cilat është në dijeni edhe Policia e Vlorës.”- u shpreh Pipero në një konferencë për shtyp.
\balkanweb\