Moderna kërkon miratimin e vaksinës nga autoritetet amerikane

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Reuters

Vizitor
Kompania Moderna ka paraqitur kërkesë pranë autoriteteve federale amerikane për të autorizuar përdorimin emergjent të vaksinës së saj kundër COVID-19 që thotë se është 94.1% e suksesshme kundër sëmundjes.

Vazhdoni të lexoni...