Moderna fillon provat klinike me një vaksinë të posaçme për variantin Omicron

A

AFP

Vizitor
Provat do të përfshijnë gjithsej 600 të rritur, gjysma e të cilëve kanë marrë dy doza të vaksinës së kompanisë Moderna kundër COVID-19 të paktën gjashtë muaj më parë, dhe gjysma tjetër që kanë marrë tre doza të vaksinës.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër