Misteri i Samantha Cristoforetti, Ufo apo çfarë e ka tronditur?

Miri

Anëtar drejtues
Misteri i Samantha Cristoforetti, Ufo apo çfare e ka tronditur?
Samantha_Cristoforetti_portrait-336x420.jpg
Samantha Cristoforetti është gruaja e parë Italiane në orbitë rreth tokës. Ajo ka mbërritur me anije kozmike së bashku me amerikanin Terry Virts dhe rusin Anton Shkaplerov per te takuar ekipin e studiusve në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor që ndodhet në orbitë rreth tokës, ose më saktë 400 km larg tokës.
attachment.php

Misioni do të bazohet kryesisht në studimet e fiziologjisë njerëzore që Samantha angazhon në rolin e shkencëtarit.

Studimi, në fakt, do të përqëndrohet në vëzhgimin e sjelljes së ekuipazhit, në drejtimin ushqimor, efektet e mikrogravitetit në gjumë, ndryshimet e muskujve-skeletik gjatë periudhës së jetës në hapësirë.

Një risi do të jetë testimi në orbitë i printerave në 3D që një ditë, do të mund të bëhen një pjesë e domosdoshme e Stacionit Hapësinor, për shembull, për krijimin e pjesëve të këmbimit në bord.

Gjatë mberritjes së saj ndërsa po afroheshin tek Stacioni Samantha ka lëshuar një britmë te fortë, gati si të ishte frikësuar nga ndonjë gjë, kolegu i saj rus Anton i thote urtë urtë mos bërtit. Ajo vazhdon te qetësohet ndërsa frymëmarrja e saj është e shpejtë dhe e shoqëron në minutat në vazhdim.Të apasionuarit dhe ekspertët e ufologjisë janë më se të bindur qe Samantha ka takuar ose shikuar ndonje UFO dhe kolegu i saj eshte mesuar me takime te tilla prandaj kontrollon situatën.
Video ne pak sekonda është shikuar dhe komentuar nga shumë persona saqë ka bërë te detyrueshme një shpjegim te ketij fenomeni.

Samantha deklaron që drita e diellit ku reflektonte ne panelat diellor te Stacionit kanë leshuar nje dritë tepër të fortë dhe të çuditshme saqë kam bërtitur.

Tani lind pyetja: a është e mundur që një person i trajnuar për vite me radhë si ajo, nga ana fizike dhe psikologike te trembet ose te mahnitet nga nje rreze dielli, ose e verteta është diçka tjetër që duan të na e mbajnë të fshehur
 
A

Antoni

Vizitor
Ku i dihet..
Janë me mijëra video dhe fakte që dëshmojnë prezencën e tyre dhe nuk u besohet akoma, lëre pastaj për një britmë të kesaj shkenctares më sipër. Mua më duket si një lojë dhe pa baza fare.
 
Sipër