Mirdita zona për zhvillim turistik

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Mirdita Turistike - Zona per Zhvillim Turistik

zona-turistike.jpg

Disa nga vendet ku mund te zhvillohet Turizmi jane:

Turizem Malor:
 • Fane
 • Munelle
 • Konaj
 • Xhuxhe
 • Orosh
 • Lajthize
 • Fushelugje
 • Nenshejt
 • Kurbnesh
 • Kunore
 • Kumbull
Turizem Historik:
 • Fane
 • Orosh
 • Perlat
 • Prosek
 • Rubik
Mirdita ka edhe kulture, zakone e tradita qe rralle krahine i trashegon dhe qe vazhdojne te pasurohen gjithmone e me shume.