Miliarderët e vaksinave

  • Tema nisëse Henry Rdigewell
  • Data e fillimit
H

Henry Rdigewell

Vizitor
Një grup organizatash aktiviste thotë se të paktën nëntë drejtues ekzekutivë dhe investitorë në kompanitë që prodhojnë vaksina të koronavirusit janë bërë miliarderë vitin e fundit, falë patentave të vaksinave të tyre

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër