Merck thotë se ilaçi eksperimental zvogëlon efektet më të rënda të COVID-19

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Kompania farmaceutike Merck thotë se ilaçi i saj eksperimental kundër COVID-19 përgjysmon rastet e shtrimeve në spital dhe të vdekjeve tek personat e infektuar me koronavirus

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër