Me dhëmbë qëroi pesë arra kokosi për vetëm dy minuta!

B

besniku

Vizitor
Me dhëmbë qëroi pesë arra kokosi për vetëm dy minuta!

Me dhëmbë qëroi pesë arra kokosi për vetëm dy minuta!
Ky burrë frikësoi të gjithë rreth vetes duke qëruar lëvozhgën e fortë të arrave të kokosit vetëm me dhëmbë. Ai theu rekordin dhe me siguri i bëri reklamë të mirë dentistit më të mirë në botë.
 
Sipër