Me brokoli merrni frymë lehtë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Me brokoli merrni frymë lehtë


Një studim i ri ka treguar se brokoli ka ndikim pozitiv te sëmundjet kronike të mushkërive.
Duhanpirësit të cilët vuajnë nga sëmundjet kronike obstruktive të mushkërive kanë nivel të ulët të antioksiduesit të quajtur NRF-2. NRF-2 mbron mushkëritë nga proceset inflamatore, ndërsa brokoli pengon shkatërrimin e NRF-2, dhe në këtë mënyrë mbron dëmtimi e mushkërive.