Maskat FFP2 të detyrueshme në shumë vende evropiane

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Maskat FFP2 pastrojnë ajrin përmes një filtri të posaçëm që bllokon 94% të grimcave të ajrit të njohura si aerosole dhe janë më efikase se maskat kirurgjikale.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër