Masazh për Jetëgjatësi

A

Antoni

Vizitor
Masazh Per Jetegjatesi

Te besh masazh mbi keto pika te ndihmon te behesh me mire me shpejt. Nuk ke nevoje ti perdoresh te gjitha keto pika. T’i perdoresh nje apo dy prej tyre kurdo qe ke kohe eshte po aq efektive.

images


Pikat (A) — Shtylla Hyjnore
Lokacioni: Nje gisht trashesi perfundi bazes se kafkes ne muskujt litar 1.3 cm larg nga palca.
Benificionet: Liron stresin, sterlodhjen, pagjumsin, lodhjen e syve, rendimin e kokes, bllokimin e qafes, te enjturat e syve dhe skuqjen e fytit.

Pikat (B) — Pertrirja Hyjnore
Lokacioni: Ne supe, ne mes te bazes se qafes dhe te anet e supeve. Benificionet: Liron tensionin ne terheqjet e qafes; rrit rezistencen ndaj ftofjeve dhe gripit.Gjithashtu eshte i mire per mushkerite.
Pikat (C) — Ne te dy krahet
Lokacioni: Ne pjeset e jashtme te krahut,ne pjesen e poshtme te brrylit kur krahu lakohet. Benificionet: Liron dhimbjet e stomakut, ankthin, dhimbjet e krahut, dhimbjet e brrylit dhe shqetsimet e gjoksit.

Pikat (D) — Porta Brendshme – ne te dy krahet
Lokacioni: Ne mes te anes se brendshme te parakrahut dy gisht e gjysem nga kyci i dores (pjesa e bylyzykut). Liron mundimet, ankthin, dridhjet dhe dhimbjet e kycit te dores.

Pikat (E) — Portat Shpirtit – ne te dy anet e krahut
Lokacioni: Ne anen e gishtit te vogel ne pjesen e kycit te dores. Benificionet: Liron mosbalancimin emocional, friken, nervozizmin, ankthin dhe harresen.


Pikat (F) — Pika e Syrit te Trete
Lokacioni: Mu ne mes te vetullave, ne lakoren ku ura e hundes takon ballin. Benificionet: qeteson trupin per te liruar nervozizmin.
Pikat (G) — Deti i Qetesise
Lokacioni: Ne qendren e gjoksit tre gisht nga baza e ashtit. Benificionet: Liron nervozizmin, ankthin, tensionet e gjoksit, dhimbjet, drepresionin, histerin dhe mosbalancimet e tjera emocionale.
 
Sipër