Mangatar - program për të krijuar avatar falas online

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Mangatar - program per te krijuar avatar falas online


Mangatar eshte nje websit me te cilin mund te bejme avatar falas, me nje grafike moderne dhe shume te pasur. Ne rast se doni te krijoni nje avatar personal per ta perdorur neper SocialNetwork qe jeni te rregjistruar si psh msn, forum, , myspace facebookte shkojme tek webfaqja e Mangatar
klikojme Crea Mangatar
zgjedhim se Femer ose Mashkull
hapet nje faqe me karekteristika te ndryshme qe mund ti modifikojme (faqja, syte, hunda, veshet, floket, veshja, sfondi etj.)
Kur ti zgjedhim dhe ti kemi modifikuar sipas deshires klikojme tek Salva
Shkruajme Pseudonimin dhe adresen e email-it per ta derguar
klikojme Invia
Shkojme tek posta elektronike dhe ja, me ne fund kemi Avatarin tone.
shko tek websiti kliko ketu