Makina pa kasetofon

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
F

Flori

Vizitor
Makina pa kasetofon

Një shofer shkon në shtëpi dhe e len makine poshte në parkexh, dhe shkruan nje leter(kjo makinë nuk ka kasetofon) aty pranë kalojne dy hajdute e shohin letren dhe morin makinen!
Edhe ato shkruajnë një copë leter dhe ja len në vënd të makinës,në te cilen shkruhet( mos u shqeteso fare per makinen se ja vejme ne kasetafonin)