Makinë e gjitha prej druri

B

besniku

Vizitor
Makinë e gjitha prej druri

Vjen nga Japonia kjo super makinë e gjitha prej druri, Maniwa Wooden.
Motori i saj është sa i një motori skuter po funksionon vërtet dhe mund të arrijë një shpejtësi prej 80 km/ore.

Wooden-Supercar4_thumb.jpg

Krijuesi po përpiqet të bëjë edhe të tjera për ti përdorur në rrugë dhe do ti shesë me një cmim prej 40 000 euro.
 
Sipër