Lulzim Kabashi është emëruar Ambasador i IHRC(Komisionit Ndërkombëtar për të Drejtat

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Lek

Anetar Fillestar
4 Nëntor 2011
13
0
1
Lulzim Kabashi është emëruar Ambasador i IHRC(Komisionit Ndërkombëtar për të Drejtat
kabashi.jpg

“Ministrja e Punëve të Jashtme të AL Komisionit Ndërkombëtar për të Drejtat e Njeriut Znj Asra Khan ka kënaqësinë të njoftoj për emërimin e Lulzim Kabashit me rekomandimin e veçantë të Sekretarit të Përgjithshëm Rafał Marcin”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Departamenti i Punëve të Jashtme i Komisionit Ndërkombëtar për të Drejtat e Njeriut. Kabashi aktualisht është edhe nënkryetar i Komunës së Prizrenit
 
A

Antoni

Vizitor
Z. Leke
Shpresojme qe Ministria e Jashtme mos te jete Ministria e Puneve te kota dhe z Lulezim te jete nga ata qe mendojne per popullin, pasi nuk po e merr vesht i pari te dytin dhe per popullin nuk po e trazojne shume..