Kryeministri britanik mirëpret lajmin për vaksinën kundër COVID-19

J

Jeff Custer

Vizitor
Duke folur për gazetarët në Londër, zoti Johnson tha se të dhënat e publikuara të hënën nga kompania Pfizer dhe partneri i saj gjerman BioNTech, lënë të kuptohet se vaksina është e sigurtë, por se gjetjet duhet të shqyrtohen nga palët e tjera.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër