Komunat pa faqe interneti, si është e mundur?

A

Antoni

Vizitor
Komunat pa Faqe Interneti, si eshte e mundur?

Doje te shprehja nje pakenaqesi karshi administratave publike.

Te dashur Kryetare:
Mendoj qe shte nje gje e pafalshme qe komunat ne diten e sotme te mos kene nje Faqe presantuese ne Internet. Sot eshte nje gje mjaft e rastesishme (ndoshta dhe e detyrueshme) qe komunat te kene faqen e tyre,
Te informojne banoret e tyre, per gjithçka ndodh ne komune.
Te informojne Emigrantet per familjet e tyre.
Te informojne shoqatat bamirese apo firmat qe japin fondet me profilin e tyre ne internet...
e shume e shume gjera te tjera qe nuk po i radhis ketu.

Sipas mendimit tim eshte vetem nje neglizhence e pafalshme nga ana juaj.
U kerkoje si nje banor i thjesht te merrni sa me shpejt masat perkatese dhe te ndertoni Faqen e komunes.
Te mos kesh nje faqe interneti eshte sikur te mos ekzistosh per boten.

Duhet ta perdorni dhe ta shfrytezoni internetin.
Interneti nese perdoret mire eshte nje thesar.
 
V

Veptima

Vizitor
Ndoshta sepse komunat jane cope cope dhe po luftojne akoma per buken e gojes. Megjithate nuk kerkon kushedi se çfare sakrifice. Ka te beje shume edhe mos interesimi.
 
Sipër