Komunat e Mirditës

Miri

Anëtar drejtues
Komunat e Mirdites

mirdita.png

Mirdita si çdo rreth tjeter eshte e perbere nga komuna dhe bashki. Ne mirdite jane 5 Komuna dhe 2 Bashki te cila jane:
  • Bashkia Rrëshen
  • Bashkia Rubik
  • Komuna Fan
  • Komuna Kaçinar
  • Komuna Kthellë
  • Komuna Orosh
  • Komuna Selitë
 
Sipër