Kompanitë ajrore ende shpresojnë tek një shpëtim financiar

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Mariama Diallo

Vizitor
Kompanitë ajrore amerikane shpresojnë për arritjen e një marrëveshjeje që do të mundësonte miratimin e një pakete ligjore me ndihma financiare për këtë sektor të goditur rëndë nga pandemia.

Vazhdoni të lexoni...