Kinezët inagurojnë urën më të gjatë në botë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
B

besniku

Vizitor
Kinezët inagurojnë urën më të gjatë në botë

Kina ka hapur për qarkullim urën më të madhe në botë. Ura Jiaozhou Bay është rreth 42.4 kilometër e gjatë dhe ka kushtuar rreth 1.1 miliard euro. Këtu përfshihet edhe një tunel nënujor. Në fakt kjo urë do e mbajë rekordin vetëm pesë vjet, për shkak se kinezët po ndërtojnë një tjetër urë, që do jetë më e madhja në bote