Kina lejon një ekip kërkimor të hetojë origjinën e COVID-19

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Zyrtarë të Organizatës Botërore të Shëndetësisë thanë të enjten se Kina do të lejojë një ekip ekspertësh ndërkombëtar të kësaj organizate të hetojnë origjinën e COVID-19, sëmundja që shkaktohet nga koronavirusi.

Vazhdoni të lexoni...