Këshillë Kategori munguese

S

sajmiri

Vizitor
Kategori munguese

Duhet te shtoni nje kategori per njoftime te ndryshme dhe nje tjeter nen kategori ke flet ne pergjithesi per lajme te ndryshme nga bota e informatikes.

Faleminderit pune te mbare dhe urime per webin
 
V

veptima

Vizitor
Re: Kategori munguese

Re: Kategori munguese

Mireseerdhe Sajmir
Kemi marrur parasysh per shtimin e kategorise se njoftimeve, ne fakt tani eshte online. Vazhdo te na shkruash akoma
 
Sipër