Kalifornia do të marrë rreth 2.5 milion doza vaksine këtë vit

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Angelina Bagdasaryan

Vizitor
Kalifornia pret të marrë këtë muaj pak më shumë se dy milionë doza të vaksinës kundër COVID-19, të mjaftueshme për të vaksinuar gjysmën e punonjësve të kujdesit shëndetësor në atë shtet.

Vazhdoni të lexoni...