Këshillë Këshilloj modifikime në kategoritë kryesore

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Sugjeroj modifikime ne kategorite kryesore

Duke pare forumin shihet me te vertete qe po beni nje pune te madhe ne faqe.
Une do tu sugjeroje qe ne forumet (kategorite kryesore) qe po i radhis me poshte, te mos jene kategori te mbyllyra, por te hapura ne menyre qe te publikojme tema kur nuk u pershtaten nenkategorive te tyre. Pra nese nenkategorite e tyre nuk u pershtaten temave qe publikojme, mund ti perdorim si forume te pergjithshem. Forumet jane keto:

Mirdita.com
Kultura
Krishterimi
Teknologjia
Mjekesia
Argetime - Zbavitje
Sporti
Shitje - Blerje
 

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Ka nje domethenie qe jane te mbyllyr, megjithate do ta marrim parasysh (por nuk premtojme qe do ti modifikojme), do te azhurnoj kete teme ne rast modifikimi.
 

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Pas nje verifikimi dhe vleresimi, kemi vendosur qe edhe ne kategorite kryesore te jete e mundur hapja e temave. Pra kerkesa e hapur nga Antoni tani eshte aktive.