Ju falenderojmë z Munella.

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Në emër të gjithë stafit, dëshirojmë të falenderojmë përzemërsisht anëtarin tonë të palodhshëm z. Munella.

I palodhshëm sepse z. Munella nuk ndalet thjeshtësisht në leximin e materialit, por sidomos edhe në pasurimin e webfaqes mirdita.com, duke shkruajtur mendime, tema dhe materiale të ndryshme që janë me shumë interes për vizitorët, gjë që duhet të bëjë çdo lexues.

Po, në të kaluarën kemi pasur ndonjë mos marrveshje për shkak të rregullores, ndoshta do të kemi akoma edhe në të ardhmen, por kryesorja është që të lejmë mënjanë inatin për mirësinë e shërbimit e të webfaqes.

Edhe një herë ju falenderojmë për kohën tuaj që e shpenzoni në mirdita.com dhe për shkrimet tuaja.