Jetëgjatësia në SHBA shënon rënie me një vit

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Të dhënat paraprake të lëshuara nga Qendra Kombëtare e Statistikave Shëndetësore e CDC për periudhën janar-qershor 2020 tregojnë se pakicat shënuan një rënie më të madhe

Vazhdoni të lexoni...