Jam krenar se jam mirditor

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Edhe pse tani gjërat po ndryshojnë edhe në Mirditë, por duhet theksuar se është një nga vendet e pakta që respekton akoma traditën. Gjëja që më pëlqen akoma më shumë tek mirditoret, se janë krenar për vendlindjen e tyre.