Indi, dhëndri vonohet, nusja martohet me një tjetër

A

Antoni

Vizitor
Indi, dhëndri vonohet, nusja martohet me një tjetër

Në një dasmë në Indi, dhëndri u vonua shumë për të ardhur për të marrë nusen, kështu që kjo fundit u tregua e padurueshme menjëherë u martua me një tjetër.
Dasma midis Jamilas dhe Nagmes ishte menduar të ndodhte më 23 shkurt në Muradnagaru, në shtetin verilindor indian Uttar Pradesh.
Por, dhëndëri dhe familja e tij u vonuan për më shumë se shtatë orë, kështu që reja e gjeti një zëvendësim. Ajo tha “po”, por një mashkulli tjetër që po ashtu prindërit ia zgjodhën.
Kur Jamil arriti, e fejuara dhe familja e saj nuk e fshehu zemërimin, kështu që u duhej ndërhyrja e policisë për të shuar konfliktin.
/Shekulli Online/ Përgatiti: E.L/
 
Sipër