Hani sa ma shumë mollatarë dhe kurrë nuk do tu shfaçet kanceri prostatës

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Munella

Anetar Fillestar
15 Qershor 2014
110
1
18
Hani sa ma shumë mollatarë dhe kurrë nuk do tu shfaçet kanceri prostatës

Mollatari përveç prostatës e ngrit imunitetin e organizmit për mej luftue edhe nji mori s'mundjesh tjera. Mandej edhe çfaçjet e lloj-lloj kancerësh.
Kujdes: Mollatarin duhet ta konsumoni pa krypë.