Google përfshin sms me Hangouts dhe pergatit sfidën me WhatsApp të Facebook

Miri

Anëtar drejtues
Google perfshin sms me Hangouts dhe pergatit sfiden me WhatsApp te Facebook

hangouts whats app.jpg
Pak a shume te gjithe e dime se kush eshte Google dhe kush eshte Facebook. Ne kompanite e tyre, per te permiresuar platformat e tyre dhe per te pasur sa me shume perdorues nen kontroll krijojne permiresojne dhe blejne aplikacione te ndryshme.

Kohet e fundit Facebook ka blere aplikacionin e famshem te WhatsApp (19 miliard dollare) edhe pse jo te gjithe e kane pritur si nje gje pozitive, sidomos per privatesine e dobet ne facebook.
Duke blere WhatsApp, Facebook ka afruar rreth vetes akoma me shume perdorues.

Kjo gje gigantit te internetit Google nuk i ka pelqyer dhe don qe te beje konkorrence me Facebook duke azhurnuar aplicacionin Hangouts.
Ne kete azhurnim ajo qe bie ne sy eshte se mbledh (grupon) mesazhet sipas personava, duke i sinkronizuar edhe me chatin.
Pra nese jemi duke chatuar me Ilirin ne Hangouts dhe ne nje moment tjeter i dergojme dhe nje sms, ne do te gjejme chatin dhe mesazhin e Ilirit ne te njejtin vend nen emrin e tij.
Kete azhurnim do ta gezojne per momentin vetem ata qe perdorin dispozitivat me versionin Android 4.4

Gjithashtu per momentin sms jane me pagese sipas tarifes se kompanive telefonike ndoshta Google premton se ne te ardhme do te jene edhe sms falas

Pergatitur per Mirdita.com
 
Sipër